ماهي سالمون کنجدي يک غذاي دريايي آسياي شرقي فوقالعاده است. سالمون به خودي خود از ماهيهاي لذيذي است که در ضمن سرشار از پروتئين با کيفيت و امگا3 هم هست. اگر اين ماهي فوقالعاده را با يک سس کنجد بينظير هم سرو کنيد ديگر هيچ چيزي کم و کسر ندارد. اين سس خوشمزه از تفت دادن عسل، آبليمو و پودر کاري در روغن کنجد تهيه ميشود و روي آن هم کنجد بوداده ريخته ميشود که باعث ميشود طعم کنجد را بيشتر در غذا حس کنيد.
مواد لازم براي ماهي سالمون کنجدي
فيله ماهي سالمون 4 عدد
روغن کنجد 3 قاشق غذاخوري
عسل 1/4 پيمانه
آب ليموي تازه 2 قاشق غذاخوري
سس سويا 2 قاشق غذاخوري
پودر کاري 1 قاشق غذاخوري
کنجد بوداده 3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به مقدار کافي
طرز تهيه: فر را با دماي 175 درجه سانتيگراد روشن کنيد. تابهاي را روي اجاق بگذاريد. روغن کنجد، عسل، آب ليمو، سس سويا و پودر کاري را همراه با دو قاشق غذاخوري آب داخل تابه بريزيد و تفت بدهيد تا عسل شل شود و به خوبي با بقيه مواد مخلوط شود.
فيلههاي سالمون را داخل سيني فر بچينيد به طوري که پوست آنها سمت کف سيني قرار بگيريد. نيمي از سس تهيه شده در مرحله قبل را روي سالمونها بماليد. سيني را حدود 12 دقيقه در فر قرار دهيد. سپس شعله بالاي فر را روشن کنيد 3–7 دقيقه ديگر بگذاريد در فر بماند. زمان دقيق بستگي به اين دارد که شعله روي فر شما چقدر زياد باشد. وقتي سس روي سالمون کاراملي رنگ شد وقت آن است که سالمون را از فر خارج کنيد.
اگر چيزي از سس روي سيني ريخته آن را داخل تابه برگردانيد (روي نيمي از سس که باقي مانده است). دوباره شعله زير سس را روشن کنيد و بگذاريد سس کاملاً غليظ شود.
سس غليظ شده را روي ماهيها بماليد و در آخر هم کنجد بوداده را روي آنها بپاشيد. ماهي سالمون کنجدي آماده سرو است.
منبع : https://irancook.ir/
درباره این سایت