روش صحيح شستن سبزيجات و ميوه ها
اگر نگران تميز بودن سبزيجات و ميوه هاي تازه هستيد، ما به شما نحوه اي شستشويي صحيح سبزيجات و ميوه ها را آموزش ميدهيم تا به درستي سبزيجات را بشوييد، زيرا هميشه ترس ناشي از بيماري هاي ناشي از مواد غذايي است.


شکي نيست که شستن صحيح سبزيجات و ميوه ها بهترين راه براي کاهش خطرات و جلوگيري از بيماري هاي ناشي از غذا است.


زيرا خوردن سبزيجات و ميوه هاي تازه براي حفظ سلامتي ما ضروري است. تحقيقات نشان داده است که خوردن سبزيجات و ميوه هاي زيادي خطر ابتلا به برخي از انواع سرطان و ساير بيماري ها را کاهش مي دهد. اما ما هشدارهاي زيادي درباره ايمني سبزيجات و ميوه هاي خام مي شنويم.


ميوه ها و سبزيجات اغلب بدون پخت و پز خورده مي شوند، به همين دليل تميز نگه داشتن آنها براي جلوگيري از منابع احتمالي بيماري ناشي از مواد غذايي بسيار مهم مي شود. دعوت ميکنيم مقالات مارا در مديوم مطالعه کنيد.


طبق گفته وزارت بهداشت، ميوه ها و سبزيجات خام بايد قبل از لايه برداري و برش کاملاً شسته شوند و سپس خورده شوند. زيرا شستشو، باکتري هايي که در ميوه ها و سبزيجات وجود دارد را کاهش مي دهد.


بنابراين، لازم است که قبل از خوردن آنها سبزيجات و ميوه ها را بشوييد، به خصوص که اکثر مردم بر اهميت برخورد سالم با گوشت اعتقاد دارند، اما مسموميت غذايي ناشي از سبزيجات را ناديده مي گيرند، زيرا باکتري هاي مضر دارند.


 


نحوه شستشوي سبزيجات و ميوه ها با محلول هاي خانگي

سبزيجات و ميوه ها چگونه شسته مي شوند؟
شستن سبزيجات و ميوه ها به خلاص شدن از باکتري هاي موجود در سطح سبزيجات و ميوه ها کمک مي کند و بيشتر اين باکتري ها از خاک بوجود مي آيند.
 هنگام شستن ميوه و سبزيجات، بايد شير آب باز داشته و آنها را به خوبي در زير آب مالش دهيد. به عنوان مثال ، هنگام شستن سبزيجات و ميوه ها در يک کاسه ، ممکن است بعضي از عناصر را ناديده بگيريد و به ديگران توجه کنيد.
براي اطمينان از تميز بودن و کمک به خلاص شدن از شر باکتريهاي خارجي، لازم است قبل از خوردن آنها سبزيجات و ميوه ها را بشوييد.
 توصيه اصلي براي ذخيره ميوه و سبزيجات چيست؟
 دست ها را قبل و بعد از شستن سبزيجات و ميوه ها کاملاً بشوييد.
سبزيجات و ميوه ها را جدا از غذاهاي آماده نگه داريد.
قبل از ذخيره شدن در آن، تمام وسايل برش، چاقو و وسايل آشپزي را بشوييد.
چگونه مي توان از انتقال آلودگي جلوگيري کرد؟
 بهتر است ميوه ها و سبزيجات را در حين شستشو مالش دهيد تا باکتري ها از بين بروند زيرا اين به کاهش رها شدن باکتري ها کمک مي کند. سعي کنيد شستشوي کثيف ترين عناصر را شروع کنيد و دوباره آبکشي نهايي را انجام دهيد.
تميز کردن ظروف، ابزار برش و وسايل ديگر بعد از تهيه سبزيجات و ميوه بسيار مهم است تا از آلودگي متقاطع جلوگيري شود.
ن باردار، افراد مسن و افراد داراي سيستم ايمني ضعيف بايد دستورالعمل هاي مربوط به بهداشت خوب را به دقت رعايت کنند.
کودکان را ترغيب کنيد که پس از دست زدن به سبزيجات و ميوه ها، دست خود را بشويند.
شستن سبزيجات و ميوه ها با سرکه سفيد:
يک راه ساده وجود دارد و هزينه زيادي ندارد سرکه سفيد است. مي توانيد سبزيجات و ميوه ها را در سينک ظرفشويي اخوان آشپزخانه پس از پر کردن سينک با آب يا در يک کاسه بزرگ بشوييد و کاسه يا سينک را با يک فنجان سرکه سفيد پر کنيد.
سبزيجات و ميوه ها را درون کاسه يا کاسه خود قرار دهيد و بگذاريد تا يک ساعت خيس شوند ، سپس به آرامي آنها را بشوييد و بشوييد.
آنها بايد اجازه دهيد تا قبل از انتقال به داخل يخچال، کاملاً خشک شوند.
چگونه سبزيجات کاهو و برگ را بشوييم؟
کاهو و سبزيجات برگ دار اغلب حساس ترين مواد هنگام شستشو هستند. از آنجا که آنها به احتمال زياد حاوي ات يا ميکروارگانيسم هاي ديگري هستند.


براي سبزيجات برگ و کاهو ، 2 قاشق غذا خوري نمک را در 2 فنجان آب بريزيد، آب ليمو را اضافه کنيد، اين مخلوط را روي سبزيجات برگ دار بپاشيد و حتماً حدود يک دقيقه آن را رها کنيد.


سپس سبزيجات را به سينک آب و سرکه رقيق شده اضافه کنيد و به مدت 15 دقيقه آنها را خيس کنيد، سپس با آب سرد بشوييد و بگذاريد قبل از قرار دادن در يخچال کاملاً خشک شود.


چگونه توت ها را بشوييم؟
انواع توت ها شايد يکي از ظريف ترين ميوه ها باشند زيرا مي تواند هر چيزي را که روي آنها قرار مي گيرد طعم دهد. در اين حالت مي توانيد از آب ليمو رقيق شده براي شستن توت ها استفاده کنيد. با مخلوط کردن 2 فنجان آب با 1/2 فنجان آب ليمو تازه و مخلوط روي توت ها را بپاشيد.


سپس توت ها را به مدت 15 دقيقه در آب خالص خيس کنيد و بگذاريد قبل از اينکه در يخچال نگهداري شود کاملا خشک شود.


شستن سبزيجات و ميوه ها با جوش شيرين و سرکه:
نحوه شستشوي سبزيجات و ميوه ها با محلول هاي خانگي
نحوه شستشوي سبزيجات و ميوه ها با سرکه سفيد:
براي ميوه ها و سبزيجات صاف:
سرکه سفيد مقطر را درون 3 ليوان آب درون يک بطري اسپري بريزيد، سپس در بطري را ببنديد و بعد بطري را تکان داده تا محلول ترکيب شوند. سپس روي سبزيجات و ميوه ها اسپري کنيد، به همين ترتييب سبزيجات و ميوه ها را کاملاً مالش دهيد تا از خوب پوشاندن آنها اطمينان حاصل شود.


بعد از گذشت يک دقيقه، ميوه ها و سبزيجات را در زير آب جاري سرد بشوييد تا سرکه و تأثير آن روي سبزيجات و ميوه ها برداشته شود و اجازه دهيد کاملاً خشک شود.


براي سبزيجات برگ دار:
سرکه سفيد را درون يک کاسه بزرگ بريزيد، 3 ليوان آب اضافه کنيد و آنها را با هم مخلوط کنيد. براي جدا کردن برگ ها از سبزيجات برگ دار و فرو بردن آنها در محلول سرکه کار کنيد. سبزيجات را از کاسه جدا کرده و آنها را در زير آب سرد آبکشي کنيد. براي خلاص شدن از مايعات اضافي، آنها تا زماني که کاملاً خشک نشوند، در هوا مانده اند.


براي سبزيجات داراي ترک (مانند گل کلم):
سرکه سفيد مقطر را درون يک کاسه بزرگ بريزيد، 3 ليوان آب اضافه کنيد و با يک قاشق بزرگ مخلوط کنيد تا مايعات با هم مخلوط شوند. سبزيجات را درون يک کاسه بزرگ بگذاريد و حداقل دو دقيقه آنها را خيس کنيد. براي خلاص شدن از شر اضافي سبزيجات را زير آب سرد بشوييد و بگذاريد آنها به خوبي هوا بمانند.


نحوه شستشوي سبزيجات و ميوه ها با جوش شيرين:


نحوه شستشوي سبزيجات و ميوه ها با محلول هاي خانگي
براي ميوه ها و سبزيجات قوي ، نرم و نرم:
مقدار زيادي جوش شيرين را روي ميوه و سبزيجات بپاشيد و سپس آن را مالش دهيد. سپس آن را در زير آب سرد جاري شستشو دهيد تا تمام آثار جوش شيرين از بين بروند.


براي سبزيجات برگ دار: نوشابه جوش شيرين را در تمام سبزيجات برگ دار بپاشيد و حدود 2 دقيقه قبل از ماليدن آنها را به آرامي ريخته و خوب بشوييد.


شستن سبزيجات و ميوه ها با سرکه سيب
در يک کاسه بزرگ، سبزيجات و ميوه ها را بگذاريد و با آب بپوشانيد، سپس 1 قاشق غذاخوري سرکه سيب را اضافه کنيد.


سبزيجات و ميوه ها را بگذاريد تا زماني که در محلول سرکه سيب خيس نشوند به مدت 5-10 دقيقه. توصيه مي شود قبل از اين دوره هلو و زردآلو را از بين ببريد، زيرا شهد موجود در سرکه سيب مي تواند پوست هلو يا زردآلو را از بين ببرد.


سبزيجات و ميوه ها را با قلم مو مالش دهيد، مطمئن شويد اين برس فقط براي شستن سبزيجات و ميوه ها است.


شستن سبزيجات و ميوه ها با آب.


سبزيجات و ميوه ها را بگذاريد تا خودشان را روي حوله خشک کنند.


منبع : ليموتاپ


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سبزيجات ,ميوه ,کنيد ,سرکه ,شستن ,بشوييد ,شستن سبزيجات ,سرکه سفيد ,کنيد براي ,مالش دهيد ,شستشوي سبزيجات ,نحوه شستشوي سبزيجات
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش برنامه نویسی پی اچ پی PHP Melanie زيبايي و سلامت پوست و مو دانلود انواع گلچین آهنگ ها لینکران شیراز Sandra مطالب پربازدید پناهِ او خدمات لوله بازکني شبانه روزي موفقیت جدی